Eetcafe het Hofje – Nieuwe Kerkgemeente Middelburg

Eetcafe het Hofje

Laatste donderdag van de maand

Iedere laatste donderdagavond van de maand kunt u in het Hofje genieten van een drie-gangen-menu, bereid en geserveerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers. De data in 2017/18 zijn: 30 november, 14 (!) december, 25 januari, 22 februari, 22 maart, 26 april en 31 mei.

Vanaf 17.30 uur staat er een drankje en een hapje klaar en om 18.00 gaan we aan tafel. U kunt zich aanmelden vanaf de zondag twee weken voor de datum t/m de laatste zondag voor de datum waarop er Eetcafé is via e-mail: sameneten@zeelandnet.nl of telefonisch bij Trieneke Raffenberg 625805 (na 18.00 uur) of Joke Aarnoutse, 636185. De maandag voorafgaande aan de donderdag waarop er gegeten wordt kunt u zich uitsluitend nog bij Joke Aarnoutse aanmelden. We kunnen maximaal 40 gasten ontvangen, dus wacht niet te lang, want vol is vol. Blijkt na aanmelding dat u verhinderd bent, meldt u zich dan z.s.m. af, zodat we iemand anders nog blij kunnen maken.
Wij vragen een kleine bijdrage in de onkosten.

Eetcafé ‘Doelbewust’ : 11 januari

Op donderdag 11 januari 2018  is er in ’t Hofje een Eetcafé voor het goede doel, deze keer voor Stichting ‘Het Koningshuis’ in Vlissingen.

In ‘Het Koningshuis’ in de Kasteelstraat wordt het gebundelde christelijke vrijwilligerswerk van Sta op Zorg (verslavings- en psychische problemen), van MGB (psychische problemen) en van Vispoort (voedseluitreiking) in het voormalig pand van de CGK gerealiseerd. De bestuursleden van Het Koningshuis vertegenwoordigen deze drie organisaties en doen dit vrijwilligerswerk met passie vanuit de liefde voor Jezus en voor de naasten.

Het Eetcafé-team is bereid deze avond ‘Het Koningsmaal’ te verzorgen. Dit betekent een heerlijk drie-gangen diner incl. 2 glazen wijn en koffie/thee toe. Inloop vanaf 18.30 uur. Start maaltijd 19.00 uur. De kosten bedragen € 25,—pp. Steun het werk van St. Het Koningshuis en geeft u zich uiterlijk 8 januari op via e-mail sameneten@zeelandnet.nl, bij Trieneke Raffenberg (625805, na zes uur) of bij Joke Aarnoutse (636185) o.v.v. ‘Koningsmaal’, naam, aantal personen en telefoonnummer. Het belooft een mooie avond te worden. Iedereen is welkom. Maximaal 40 personen!

Stamppottenbuffet: 20 januari

Op zaterdag 20 januari organiseren we een stamppottenbuffet. Wilt u een stamppot maken of wilt u mee-eten, meldt u zich dan aan via diaconie.nkg@pgmiddelburg.nl. Als u een stamppot wilt maken, wilt u dan vermelden welke stamppot(ten) u het liefste maakt?

Lunch: 21 januari

Op 21 januari kunt u lunchen in het Hofje. Informatie hierover komt in de weekbrief en het kerkblad.