Lange Jan Project 18 juli

Op 11 juli zijn er geen activiteiten in het kader van het lange Jan project.
Programma voor 18 juli:

14:00 uur: Meditatief Moment door Bram de Muijnck. Het onderwerp is ‘De koffer staat klaar’.
15.00 uur: Miniconcert wordt verzorgd door Michelle Pritchard, altviool en Rien Balkenende op piano.

Het Meditatief moment en het Miniconcert vinden plaats in de Koorkerk met de ingang via de Wandelkerk.

In de Wandelkerk is in de torenvoet voor de laatste week een expositie te zien van Marijn Kluifhout, een Middelburgse kunstenaar. Zijn expositie is trouwens
op elke werkdag te bekijken en is verlengd tot 1 augustus

“ONDER DE TOREN LEEFT DE KERK”

Het Lange Jan Project is een initiatief van de Raad van Kerken Middelburg. Elke donderdag tijdens het  toeristenseizoen (juni t/m oktober) worden activiteiten georganiseerd in de Abdijkerken (Nieuwe Kerk, Koorkerk en Wandelkerk). De kerken zijn geopend van 10.30 – 17.00 uur. U kunt deze dan bezichtigen, er zijn gidsen aanwezig, de toegang is gratis. Ook de kloostergangen en de kloostertuin zijn toegankelijk.

Op de andere dagen in dezelfde periode zijn de kerken eveneens open. Ook dan kunt u deze bezoeken, evenals de kloostergangen en -tuin.