De Bijbel dichtbij via debijbel.nl

Met debijbel.nl brengt het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij. 

Op de website wordt dagelijks een inspirerende blog geplaatst.  Op uitnodiging van Peter Siebe, persvoorlichter van het NBV heeft ds Paulien Coevée de blog ‘Uitgesproken Liefde‘, geschreven geïnspireerd door het thema van de Boekenweek 2022,: ‘’Eerste liefde”.

 

Op deze website vind je verder de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Bijbel in Gewone Taal (BGT), de Herziene Statenvertaling (HSV) en vele andere vertalingen. Naast vertalingen lees je er uitleg over de Bijbel en de wereld van de Bijbel. Je vindt er antwoorden op vragen als: Wie is Jezus? Wie is God? Wanneer is de Bijbel ontstaan? Wie heeft de Bijbel geschreven? Ook helpen we je meer te ontdekken over onderwerpen als liefdetroostbidden en vergeving. Verder vind je er de aantekeningen uit de Jongerenbijbel, de NBV Studiebijbel en de Studiebijbel in Perspectief. En heb je een Bijbelillustratie nodig? Kijk dan eens hier naar de afbeeldingen uit de SamenleesbijbelPrentenbijbel en de Jeugdbijbel. Al deze en nog veel meer Bijbels kun je bestellen in onze shop. Wil je weten hoe iets werkt op de website, raadpleeg dan de gebruikersgids.

Bij debijbel.nl hoort de app Mijn Bijbel. In deze gratis Bijbel app lees je de Bijbel ook offline. Zo heb je altijd de Bijbel in Gewone Taal en de Nieuwe Bijbelvertaling bij de hand. Download de app in Google Play of de App Store.